Jennys pyssel & liv

Här kommer ni få ta del av mina största intressen virkning och pyssel. Men även mycket om mitt vardagsliv, vägen till vårat bröllop 2015 och mycket mera

Leva livet!

Publicerad 2014-04-29 14:51:36 i Allmänt,

Jaha nu är det dags att uppdatera lite. 
Dagarna går så fort och nu när det är så gött väder ute så är jag gärna ute. 
 
Jag har hunnit baka en massa kakor till mats och hans lajv vänner. Det blev en rörihop kaka som var hur smidig som helst och god med rabarber jag hade liggandes i frysen, sen blev de lite fröknäcke med. 
 
I söndags hade vi eller snare mats städ och trägårdsdag hemma, han röjde och städade hela huset medans jag bakade dom sista kakorna. Sen var det dags för mej att börja jobba igen efter en vecka ledigt. 
 
Igår när jag vakande åkte vi ner mot gränna och jönköping för att hämta några kompisar till mats som skulle med på lajvet, blev lite shopping och även mat på A6 innan vi åkte upp till gränna eller de är väll mer Örserum vi i, de ligger på andra sidan av E4 jämfört med gränna. Sen när vi kom hem lastade dom om hästsläpet och i vi åkte till mats mamma en sväng för att hämta 2 bord dom skulle ha med sig. 
När i kom tillbaka började dom lasta in alla saker, det är en ganska rolig syn, det ser ut som om dom ska flytta hemmifrån, visseligen är dom borta nästan 1 hel vecka. Sen va de dags för mej att jobba igen. 
 
Mötte mats när jag slutade i morse för att säga hejdå och lämna lite frukost, måste ju se till så dom överlever resan upp till västerås;). 
 
Nu ska jag snart åka till jennie och fika och handla lite saker, ska baka en tårta tills på lördag då vi ska ha kalas med mats släkt och även hans systers mans släkt, vi är en hel drös som fyllt år / fyller år nu i april/ maj. 
Här kommer lite bilder från dagarna som gått. 
 
 
Som sagt mycket grejer är det coh detta är bara 1/5 del av allt kankse. 
 
 
När vi skulle åka i går så kom vi inte så långt, dom asvalterar som stora vägen hemma, så vi fick sitta och vänta i 25 för att komma ut på vägen. 
 
Blev lite carcasson i helgen med ute :) 
 
Snake är inte som alla andra katter, han jagar vatten strålen. 
Fixade iordning min fontän i fredags när jag kom hem, blev jätte nöjd:) 
 
Skriver nog mer i kväll eller i morgon när jag vaknat:) 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela